Winkelwagen

Onze natuurlijke merken

 | 

Annemarie Börlind Opheffingsuitverkoop 40%

 | 

Lichaamsverzorging


Body lind
Een pure verwennerij door de fijne samenstelling en natuurlijk verzorgende actieve ingrediënten. Body Lind streelt je lichaam met waardevolle natuurlijke oiliën. Zeer effectieve ingrediënten verbeteren je huidfuncties, met gevoel voor je huid en houden je huid soepel en fluweelzacht.
De lijn van Body Lind bestaat uit :


Body lind sport
Een pure verwennerij door de fijne samenstelling en natuurlijk verzorgende actieve ingrediënten. Body Lind streelt je lichaam met waardevolle natuurlijke oiliën. Zeer effectieve ingrediënten verbeteren je huidfuncties, met gevoel voor je huid en houden je huid soepel en fluweelzacht. Met een sportief fris accent.
De lijn van Body Lind Sportief bestaat uit:Body effect
Veel vrouwen hebben last van cellulite of ook wel bekend als sinaasappel huid. Heel vervelend als je er last van hebt, veel vrouwen voelen zich dan ook onaantrekkelijk met zo’n huid. Cellulites komt vaak voor op de heupen, dijen, buik, billen en de boven armen. Body Effect van Annemarie Börlind is een drie stappen huidverzorgingsserie die je huid verstevigd, vitaliceert en regenereert. Body Effect is effectief in het behandelen van je cellulite.
De lijn van Body Effect bestaat uit drie effectieve verzorgingsproducten:
Met de extra huidvernieuwings producten van Annemarie Börlind ben je NATUURLIJK MOOI. Stap over op natuurlijke cosmetica zonder gifstoffen. 

AnneLind
Anne Lind een paradijs voor je zintuigen. Een nieuw merk uit het Annemarie Börlind huis dat staat voor natuurlijke, jonge Natural Wellness cosmetica. Anne Lind is een op en top aromaverzorging, die je lichaam verwent en je zintuigen betovert. De prikkelende douchegel zorgt voor de juiste start in de ochtend, een bijpassende body lotion omhult je lichaam en belooft een weldadig gevoel voor de hele dag. Soms fruitig-fris zoals cassis en lemon grass, dan weer stimulerend zoals orange ginger, soms krachtig opwekkend zoals guarana. Maar ook fluweel zacht zoals milk & honey. Keus genoeg, waar ben jij aan toe? Allemaal even sensueel en onweerstaanbaar.
Natuurlijk voldoen alle producten van Anne Lind Natural Wellness aan de hoge kwaliteitseisen van huize Annemarie Börlind. Voor de zacht reinigende werking zorgen milde tensiden op basis van natuurlijke stoffen. In de bodylotions verzorgen zuivere plantenoliën de huid. Deze douchegels en bodylotions zijn dan ook volledig vrij van conserveringsstoffen, synthetische kleurstoffen en bevatten ook geen aardolieproducten of siliconen. In totaal voldoet Anne Lind Natural Wellness daarmee aan de strenge richtlijnen voor gecontroleerde Natuurcosmetica (BDIH).
Anne Lind kun je bij ons bestellen als douchegel en bodylotion in 8 echte geuren: