Winkelwagen

SALE Uitverkoop

<< Vorige - Volgende >>


Cowshed Lazy Cow Soothing Batyh & Body Oil -20% 100ml
Cowshed Lazy Cow Soothing Batyh & Body Oil -20% 100ml
Cowshed Lazy Cow Soothing Bath & Body Oil
Houden we niet allemaal soms van een lekkere luie dag? Take it easy met de Lazy Cow Soothing Bath & Body Oil. Een heerlijke mix van een houtachtig, oosters kruidenmengsel dat je een warm en vreedzaam gevoel geeft. De Bath & Body Oil bevat essentiële oliën van jasmijn om diep te ontspannen, kamille om te kalmeren, en sandelhout tot bezinning te komen.
Als het om het optimaal benutten van de pure kracht van essentiële oliën gaat, is er niet veel beter dan Cowshed Lazy Cow Soothing Bath & Body Oil. De formule is geïnspireerd op de behandelingen in de Cowshed spa in Babington House in Somerset (UK) en de natuurlijke olie-dragers maken het de krachtige essentiële oliën mogelijk om meteen hun werking te doen: de huid van je lichaam voeden en je (nog verder) in de juiste stemming brengen. Het is een geweldig multi-task product, omdat je het kan gebruiken als badolie, als huid verzachter of als massage olie.
  • Essentiële olie van kamille: bekend om zijn natuurlijke verzachtende, helende werking op de huid en om van stress te verlichten.
  • Essentiële olie van sandelhout: ontspannend, sensueel en kalmerend met een houtachtige geur. De perfecte hydraterende olie die vaak wordt gebruikt in huidverzorging voor alle huidtypen, maar vooral voor het voeden van een droge huid. Bekend om zijn balancerend effect op het zenuwstelsel, geeft afstand van spanning en onrust.
  • Essentiële olie van jasmijn: heeft een zoete, exotische en rijk bloemige geur. Diep ontspannende en sensuele olie die bekend staat om zijn verwarmende en de rustgevende effecten. Geeft een gevoel van vertrouwen en optimisme, terwijl het energie niveau wordt hersteld.
  • Amandelolie: uit de amandel kern verkregen, is een rijke bron van eiwitten en mineralen. Zeer voedzaam en natuurlijk beschermd en voedend, in het bijzonder aanbevolen voor de droge huid. Heeft een kalmerend effect op de geïrriteerde huid.
  • Calendula (Goudsbloem) olie: natuurlijke kalmerend, regenererend en anti-inflammatoire. Ideaal voor de droge, beschadigde huid. Vermindert roodheid en irritatie, schimmeldodend en antiseptisch.
  • Bevat geen kunstmatige geur- en kleurstoffen, geen parabenen, geen sulfaten, geen petrochemicaliën. Niet getest op dieren.
26.00  Euro 20.80

Aantal