Winkelwagen

Onze natuurlijke merken

 | 

100% Pure Haircare

 | 

100% Pure Shampoo


100% Pure Organische Shampoo

Onze briljant geformuleerde, natuurlijk afgeleide natuurlijke en organische shampoo's zijn waar je haar op wacht! We hebben ervoor gezorgd dat ze zacht genoeg zijn voor alle haarsoorten, met inbegrip van gekleurd haar. Geen van onze natuurlijke shampoos bevatten sulfaten of andere wasmiddelen die gezonde eiwitten uit je haar kunnen verwijderen; Ze zijn natuurlijk van plan om je haar te verwennen. Onze diverse collecties van 100% PURE® en Glossy Locks organische shampoos en natuurlijke shampoos zijn hier om je haren te redden en te herstellen!

Lekkere mengsels van Kokosolie, Honing en andere natuurlijk gunstige glossende ingrediënten zitten in onze organische shampoo. Onze natuurlijke shampoos versterken haar door gebruik te maken van vitamine rijke Kelp, Zeehoorn en Vitamine E, waardoor je haar prachtig glanzend en verbluffend sterk blijft. Volumerende organische en natuurlijke shampoos houden het veganistisch en dierproefvrij door Avocado en Neem te gebruiken, met Vlas toegevoegd om de elasticiteit van je haar te versterken.

100% PURE® organische shampoos en natuurlijke shampoos zijn pH-evenwichtig en gemaakt om de porositeit om uw haar te herstellen met Organic Rose Hydrosol. Calendula bevordert haargroei en vermindert roos in onze natuurlijke en organische shampoos.

Al onze glossende en hydraterende organische shampoo en natuurlijke shampoo formules zijn ontwikkeld om uw haar natuurlijk te reinigen, te versterken en te beschermen: altijd 100% organic en dierproefvrij.