Winkelwagen

Onze natuurlijke merken

 | 

100% Pure Haircare

 | 

100% Pure Conditioner


100% Pure Natuurlijk Haar Conditioner

Bij het gebruik in combinatie met onze shampoos, zullen onze natuurlijke haarverzorgers nieuw leven in uw haar blazen De chemicaliënvrije, sulfatvrije, detergentvrije, toxinevrije en parabenvrije formuleringen van onze natuurlijke en organische haar conditioners zijn veilig en zacht op uw kostbare, delicate haren. Natuurlijke haarverzorgers die zijn ontwikkeld door 100% PURE®, worden aangemaakt om de reinigings- en helende wonderen uit te voeren die door onze natuurlijke shampoos worden uitgevoerd, door verzachtende hydraterende zorg te leveren.

Een helende, voedende basis van organische Aloë vera in onze natuurlijke haarverzorgers draagt ​​een overvloed aan vitaminen, voedingsstoffen en plantaardige oliën om glans en essentiële eiwitten in het haren te herstellen. Organische haarverzorgers brengen verrijkende infusies van Vlas en Kokosolie in dorre, poreuze haren, zonder uw haar te verzwaren. Onze collectie beschikt over een scala aan natuurlijke hair conditioners die zijn ontworpen om te behagen: Burdock Scalp Conditioner, Volumizing Kelp Conditioner, Yuzu Glossing Conditioner en Honing Restorative Conditioner zal van nature uw haar liefdevol behandelen.

Belangrijkste voordelen van onze natuurlijke haarverzorgers zijn gericht op het gebruik van luxueuze, voedingsrijke en verantwoordelijke ingrediënten om uw haar natuurlijk te verwennen. Nooit chemische conserveermiddelen, kunstmatige geurstoffen of synthetische chemicaliën in onze natuurlijke en organische haarverzorgers die gevoelige haren/ hoofdhuid kunnen drogen of beschadigen. De condtioners bevatten geen sulfaten, schurende wasmiddelen of andere harde ingrediënten. Onze organische en natuurlijke hair conditioners zijn speciaal ontwikkeld om volledig natuurlijk en absoluut PURE te zijn.

Volledig toxinevrij en dierproefvrij, onze natuurlijke en organische haarverzorgers zijn altijd veilig en zacht op het haar. 100% PURE® organische en natuurlijke haarverzorgers zullen altijd de haren met natuurlijk afgeleide ingrediënten behandelen en verwennen!