Shopping cart

Our natural Brands

 | 

Werfzeep

 | 

Shavingsoap


Scheerzeep 100gr


Article code: WZSCHEScheerzeep  100gr
Scheerzeep
Onze scheerzeep hebben we speciaal ontwikkeld voor de gevoelige huid. Met een scheerkwast schuimt de zeep flink op, en dankzij de verzorgende en kalmerende kwaliteiten van de avocado-, castor- en borageolie wordt de huid zacht en soepel. Het extract van paardenkastanje werkt ontstekingsremmend, samentrekkend en bloedstelpend, brandnetel werkt zuiverend en stimuleert de doorbloeding. Vlak voor de zeep wordt opgegoten wordt er sparrenhydrolaat doorheen geroerd. De spar is bijzonder geneeskrachtig en draagt bij aan de zuiverende en kalmerende werking van de scheerzeep, en het heeft een heerlijke geur. Daarnaast geurt deze zeep naar ceder, eucalyptus en dennenolie.
Omdat de basis van deze scheerzeep bestaat uit verzorgende verzeepte oliën, zal het schuim niet zo stijf op je gezicht blijven staan als bij scheerzeep of -schuim die voor het merendeel bestaat uit stearinezuur (op het etiket te vinden als sodium stearate). Zulk schuim staat lang stijf maar droogt de huid ook uit. Om zorgvuldig en zonder scheerbrand te kunnen scheren heb je niet alleen schuim nodig maar ook de gladde film die deze scheerzeep op de huid aanbrengt. Dit verzorgt de huid en verzacht het baardhaar waardoor je glad en pijnloos kunt scheren.
Deze scheerzeep gaat ruim een jaar mee.
We geven speciale combinatiekorting op een scheerkwast in combinatie met een stuk scheerzeep. Kijk hiervoor bij de scheerkwast onder het kopje 'extra'.
Ingrediënten: verzeepte olijfolie, verzeepte kokosolie, verzeepte cacaoboter, verzeepte avocado-olie, verzeepte castorolie, verzeepte borageolie, larixhydrolaat, etherische cederolie, etherische eucalyptusolie, etherische dennenolie, brandnetelextract, paardenkastanje-extract.
ingredients (inci): sodium olivate*, aqua, sodium cocoate*, sodium cacao butterate*, sodium avocadate*, sodium castorate*, aroma**, larix decidua water, sodium boragate*, urtica dioica leaf extract, aesculus hippocastanum leaf extract, limonene**. *van gecertificeerd biologische herkomst, **van biologische etherische olieën.
7.95  Euro 7.15

Quantity