Winkelwagen

Onze natuurlijke merken

 | 

100% Pure Fruit Gepigmenteerde Cosmetica

 | 

100% Pure Make-up Paletten


100% Pure Natuurlijke Make-up Paletten

Ons brede assortiment organische make-up paletten biedt voor ieder wat wils. Wat u ook wilt zien, we hebben een indrukwekkend scala aan smaakvolle, stijlvolle en gezonde opties om uit te kiezen.

Kunstmatig toegepaste oogschaduw, bloos en luminizer kan uw blik naar het volgende niveau verheffen. Welk natuurlijke make-uppalet u ook wenst, we weten dat u hier iets vindt in uw smaak Het gezicht is een bijzonder gevoelig gebied van het lichaam, en als u niet voorzichtig bent met de producten die u kiest, kunnen de chemicaliën gemakkelijk schade veroorzaken. De innovatieve kleurencombinaties in onze PURE-paletten kunnen worden gebruikt voor elke situatie, voor een veelzijdig hoogwaardig product dat snel een hoeksteen van uw schoonheidsregime wordt!

Als u alleen maar de beste organische make-up, huidverzorging en bad- en lichaamsproducten raadpleegt, waarom niet, kijk hieronder onze make-up paletten Al onze formules zijn gemaakt van 100% natuurlijke, voedende ingrediënten die zijn gevuld met antioxidanten en vitaminen. En onze populaire oogschaduwpaletten bevatten pigmenten van vruchten, zaden, bloemen en groenten.