Winkelwagen

Onze natuurlijke merken

 | 

Lovea Opruiming!


Lovea
Lovea BIO: gecertificeerd biologische zonnecosmetica en zonnebrand met natuurlijke, minerale bescherming tegen UV- straling. Met de vaak verontrustende berichtgeving rondom chemicaliën in conventionele zoncosmetica, neemt de vraag naar hoogwaardige en vooral veilige zonneproducten toe.
Lovea is voorzichtig en zorgvuldig tijdens haar productieproces. Daarom levert zij hoge kwaliteitsproducten die aan alle veiligheidsstandaarden, die betrekking hebben op zoncosmetica, voldoen. Aangezien kwaliteit een van de hoogste prioriteiten heeft worden er meerdere kwaliteitscontroles uitgevoerd op de producten. Niet alleen de eindproducten worden onderworpen aan strenge testen, maar er volgt een controle na iedere stap van het productieproces. Daarnaast hebben de producten van Lovea een organische certificatie van Ecocert en Cosmébio Label. Hierdoor kan Lovea kwaliteitsproducten aanbieden die tegelijkertijd milieubewust en milieuvriendelijk zijn
De producten van LOVEA BIO veroorzaken GEEN witte waas, bevatten uitsluitend natuurlijke, minerale filters en dito verzorgende ingrediënten. Met name de recente aandacht die minerale filters krijgen in de media zorgt voor de grote groei in de vraag naar natuurlijke zonnebrand middelen. Alle formules zijn vrij van parabenen, phenoxyethanol, genetische gemodificeerde organismen, siliconen, PEG, synthetische kleurstoffen en synthetische parfums.
Lovea. Een natuurlijke keuze!


 Lovea Zonnebescherming