Winkelwagen

Onze natuurlijke merken

 | 

Uoga Uoga Make-up Opruiming!!


Uoga Uoga
Uoga Uoga betekent ‘bes bes’ of ‘berry berry’: “Het verhaal van onze natuurlijke cosmetica is begonnen met echte vriendschap en echte bessen. We waren twee jonge moeders die het geweldig vonden om verse maskers en crèmes met de hand voor onze families en onszelf te maken. We gebruikten bosbessen en groene kruiden, die niet alleen een belangrijk onderdeel van onze cosmetica zijn , maar ook van onze kindertijd.
Toen meer en meer mensen ons vroegen waar ze onze cosmetica konden kopen, waren we niet verbaasd. Immers, we leven in het Baltische land – Litouwen,  waar de mensen geloven in de magie van de natuur. Ben je ooit in een groot oer-bos geweest, bezaaid met kleurrijke bessen? Heb je ooit gewandeld over onze wilde zandstranden? Wij hebben allemaal meegemaakt, wij zijn hier opgegroeid en deze allegaagse (en toch hele bijzondere) ervaringen toegepast op een frisse natuurlijke cosmetica mak-up “Berry Berry” lijn”.
Verse natuur-make-up op basis van mineralen en fruit
Uoga Uoga: “Bij de ontwikkeling van make-up producten kiezen we uitsluitend natuurlijke, ongeraffineerde ingrediënten; natuurlijke olie, klei, water, bloemen, honing en kruiden die zacht en effectief zijn en de huid voeden. Onze minerale make-up lijn is gemaakt van natuurlijke mineralen en verrijkt in en door de Baltische Zee met het ‘Baltische’ goud, genaamd amber. De  vrouwen in de Baltische staten zijn opgevoedt met het idee dat een armband of ketting van amber de veroudering tegengaat.  Nu weten we uit het onderzoek dat dit niet ver van de waarheid ligt;  barnsteenzuur zit boordevol antioxidanten die vroegtijdige veroudering van de huid tegengaan.
Mensen zeggen dat onze cosmetica ruikt naar de natuur. En dat klopt! We gebruiken geen synthetische aroma – alleen pure essentiële oliën. Wij geloven dat kunstmatige geurstoffen nooit de geur van de natuur kan vervangen.
Wij zijn van mening dat we met Uoga Uoga (Berry Berry), de wereld een beetje schoner, zuiverder en mooier kunnen maken. Dit is onze drijfkracht en ons doel.


 Uoga Uoga Lip & Cheek

 Uoga Uoga Eyeshadow

 Uoga Uoga Eyeliner

 Uoga Uoga Lipgloss