Winkelwagen

Onze natuurlijke merken

 | 

Boho Cosmetics


De producten van BoHo worden gemaakt van natuurlijke ingrediënten, er worden geen parabenen (chemische conserveringsmiddelen) of siliconen gebruikt. Siliconen vullen oneffenheden in je huid op waardoor je huid er tijdelijk misschien mooier uitziet, maar uiteindelijk kunnen ze een negatieve invloed hebben op de conditie van je huid.
Niet alleen bij de ontwikkeling van de producten zelf is rekening gehouden met het milieu, ook bij het ontwerp van de verpakking! De producten worden namelijk zonder doosje geleverd en alle verpakkingen zelf zijn recycle-baar. Wat opvalt is dat de verpakkingen van Boho kleiner zijn dan je wellicht gewend bent, dit heeft te maken met het feit dat er alleen maar de hoognodige materialen zijn gebruikt.

Het assortiment van Boho cosmetics bestaat uit make-up in alle kleurnuances die je maar bedenken kunt , het is zeer uitgebreid, dus voor elke stijl, stemming en gelegenheid is er wel wat te vinden. Veel productkleuren lenen zich verder uitstekend om in combinatie met elkaar te gebruiken, denk aan poeders in dezelfde kleurnuances als (compact) foundations, maar ook lippotloden die mooi te gebruiken zijn met bijpassende lipsticks  en lipglossen. Verder vind je accessoires waarmee je de cosmetica makkelijk en feilloos kunt aanbrengen.


 Boho Wenkbrauw Potlood

 Boho Eyeliner

 Boho Mascara

 Boho Oogschaduw

 Boho Lipgloss

 Boho Lipstick