Shopping cart

Our natural Brands

 | 

Kusala Gifts Soap


Onze huid is het grootste orgaan van ons lichaam en kan snel grote hoeveelheden verzorgende maar ook schadelijke stoffen opnemen. Het is dus heel belangrijk om goed voor de huid te zorgen. Handgemaakte zepen bevatten veel glycerine die in het verzepingsproces ontstaan. Glycerine is heel goed voor de huid omdat het vocht aan trekt en vast houdt. Vaak halen fabrikanten de glycerine uit de zeep om die in andere cosmeticaproducten te gebruiken.
Dit is waarom veel mensen denken aan die trekkerige huid na het gebruiken van zeep uit de supermarkt en waarom zeep een slechte reputatie heeft gekregen.

Mijn zepen hebben een basis van olijfolie, kokosboter, rijstolie, shea boter, avocado olie en wonderolie; alleen de zoutzepen hebben een basis van voornamelijk kokosboter, in combinatie met shea boter, avocado olie en wonderolie. Dit is omdat zout het schuimen van zeep tegengaat, wat weer gecompenseerd kan worden door extra veel kokosboter. Deze oliën en boters dragen allemaal hun unieke eigenschappen bij aan een gebalanceerde zeep die goed schuimt, reinigt, voedt,  en verzorgt, en die hard genoeg is om lang mee te gaan. Iedere zeep bevat verder een unieke combinatie van verzorgende ingrediënten die beschreven staan onder de links.

Onze huid is het grootste orgaan van ons lichaam en kan snel grote hoeveelheden verzorgende maar ook schadelijke stoffen opnemen. Het is dus heel belangrijk om goed voor de huid te zorgen. Handgemaakte zepen bevatten veel glycerine die in het verzepingsproces ontstaan. Glycerine is heel goed voor de huid omdat het vocht aan trekt en vast houdt. Vaak halen fabrikanten de glycerine uit de zeep om die in andere cosmeticaproducten te gebruiken. Dit is waarom veel mensen denken aan die trekkerige huid na het gebruiken van zeep uit de supermarkt en waarom zeep een slechte reputatie heeft gekregen.
Mijn zepen hebben een basis van olijfolie, kokosboter, rijstolie, shea boter, avocado olie en wonderolie; alleen de zoutzepen hebben een basis van voornamelijk kokosboter, in combinatie met shea boter, avocado olie en wonderolie. Dit is omdat zout het schuimen van zeep tegengaat, wat weer gecompenseerd kan worden door extra veel kokosboter. Deze oliën en boters dragen allemaal hun unieke eigenschappen bij aan een gebalanceerde zeep die goed schuimt, reinigt, voedt,  en verzorgt, en die hard genoeg is om lang mee te gaan.


 Kusala Gifts Handmade Soapbar

 Kusala Gifts Ambachtelijk Soap flower/ tulp