Winkelwagen

Onze natuurlijke merken

 | 

100% Pure Fruit Gepigmenteerde Cosmetica


Een ware doorbraak
De eerste en enige cosmetica gekleurd met antioxidant rijke groente- fruit pigmenten. Terwijl andere  cosmetica zijn gekleurd met ofwel synthetische kleurstoffen of mineralen, 100% Pure cosmetica is gekleurd met groente & fruit pigmenten (patent aangevraagd)! Alle anti-oxidanten en vitamines in fruit zijn in de werkelijke kleur, dus je zal alle gezonde voedingsstoffen van de vruchten direct op uw huid beleven!

100% Pure Natuurlijke Make-up

Het is wat er in je "louter natuurlijke" cosmetica zit die tellen. En wat zit er niet in je zogenaamde 'natuurlijke' cosmetica die ook telt. Vrij van 1000 toxinen gevonden in conventionele massaproducten en zelfs in de "natuurlijke" merken.

Als u geen 100% PURE®'s antioxidant-verpakt, toxinevrije, natuurlijke make-up gebruikt, dan is het kans dat u duizenden giftige chemicaliën op uw huid aanbrengt. 100% PURE®'s natuurlijke cosmetica en organische make-up collectie stelt u in staat om de resetknop op een giftige levensstijl te drukken. Nooit kunstmatige geuren, synthetische chemicaliën, giftige conserveermiddelen of andere onveilige ingrediënten. PURE en natuurlijke make-up en cosmetica. Gemaakt met de hoogste kwaliteit organische voedingsstoffen voor uw huid. Dus je gezicht, ogen, lippen en nagels zijn allemaal stralend en toxinevrij.


 100% Pure Foundations & Concealers & Bronzers

 100% Pure Wangen

 100% Pure Lippen

 100% Pure Ogen

 100% Pure Make-up Paletten

 100% Pure Penselen