Winkelwagen

Onze natuurlijke merken

 | 

Pacifica Cosmetica


Pacifica

Pacifica staat bekend als een van de meest innovatieve en duurzame make-up lijnen op de markt van vandaag. Bij Pacifica, ze maken natuurlijke producten die net zo goed of beter dan een niet-natuurlijke lijn werken. Hun missie is voltooid wanneer ze de best presterende producten zijn geleverd, met behulp van de veiligste ingrediënten, in recyclebare verpakking en componenten om een ​​zo groot mogelijk publiek van schoonheid consumenten. Alle Pacifica producten zijn gluten-vrij, 100% veganistisch, en dierproef-vrij.

Pacifica huidverzorging en kleur wordt geformuleerd met natuurlijke ingrediënten uw huid hunkert. Onze huidverzorging en kleur wordt geformuleerd zonder: Dierproeven, dierlijke ingrediënten, FD & C kleuren, ftalaten, parabenen, sulfaten, propyleenglycol, benzeen, minerale olie, petroleum, pinda-olie, triclosan, en andere ingrediënten die je niet wilt op je huid.

Pacifica maakt gebruik van een natuurlijke graanalcohol voor hun spray en roll-on parfum basis. Hun vaste parfum is gemaakt van een kokosnoot en op basis van soja wax. Pacifica's geuren met behulp van de hoogste kwaliteit ingrediënten met inbegrip van essentiële en natuurlijke oliën van over de hele wereld. Pacifica biedt geen ondersteuning voor het gebruik van naturals die worden bedreigd of wanneer het oogsten van de plant in gevaar brengt de biodiversiteit of laat andere milieukwesties. Pacifica voldoet aan strenge normen IFRA, een autonome organisatie die de veiligheidsnormen stelt voor alle natuurlijke en niet-natuurlijke aroma verbindingen.


 Pacifica Bodybutters

 Pacifica Roll on Dry Body Oil

 Pacifica Hand & Bodycare

 Pacifica Zeep SALE

 Pacifica Make-up

 Pacifica Parfum

 Pacifica Giftsets