Shopping cart

Our natural Brands

 | 

Organic Essence


Organic Essence

We begonnen hier, in de biologische Essence, met behulp van USDA gecertificeerde biologische ingrediënten voor onze lip balsems, crèmes en zepen en gieten ze in gewone plastic containers. USDA gecertificeerde, biologische ingrediënten zijn de meest duurzame en van de hoogste kwaliteit van de hele wereld.

Dit was verwarrend, voor u, de eindgebruiker. Je vroeg: "Waarom heb je de ingrediënten in plastic containers? Weet je niet dat plastic in onze oceanen en stortplaatsen verstopping veroorzaken? En, denk aan de puinhoop die het achterlaat en wat de toekomstige generaties te verduren hebben. Iedereen zet zijn body care producten in plastic containers.
Na veel creatief brainstormen, staken we onze koppen bij elkaar en verzonnen fantastische eco-pakketten. Onze crèmes zijn gegoten in unieke kartonnen potten. En we hebben een revolutionaire paper buis bedacht voor onze lippenbalsems. Zowel de buis en pot kunnen bij de compost worden gestort. Nu, dat is veilig, ecologisch groen en efficiënt!

Je had gelijk. Er is te veel vertrouwen op plastic verpakkingen en het is niet nodig voor veel van de producten in de markt. En, als ik denk en zorg voor toekomstige generaties is dat van essentieel belang.

En, het is allemaal ...

Met dank aan u!

Follow Me on Pinterest


 Organic Shea Cream

 Organic Lip Balm

 Organic Whipped Body Butter

 Pure Organic Shea Butter

 Pure Organic Soap

 Organic Specialtie Butters

 Organic Deodorant