Shopping cart

<< Previous - Next >>


Organic Deodorant Jasmine Blossom 62gr
Organic Deodorant Jasmine Blossom  62gr
Organic Essence Deodorant Jasmine Blossom

Organische Jasmine Blossom ruikt net zo als een wandeling in een gebied vol met jasmijn bloemen. Er zijn de onderscheiding bloesem aroma's uitgebreid met groene, frisse geuren cirkelen door de lucht op een aangenaam warm, licht winderige, zonnige dag. De meeste jasmijn geurstoffen die in de markt zijn, zijn synthetisch verwerkt met hexaan. Omdat dit type chemische verwerking niet binnen de National Organic Program is toegestaan, is Jasmine Blossom Organic Essence's geproduceerd met een organisch extractieproces.
We hebben organische Ylang Ylang (Bloem van Bloemen) toegevoegd aan een zwoele, romantische aroma aan het mengsel toe te voegen.

Was de oksels met zeep. Niet schrobben! Spoel schoon en dep droog. Breng deodorant aan van ongeveer 4-5 keer; meer afhankelijk van het niveau van activiteit of persoonlijke voorkeur. Geniet van de geur  ... Organisch!

Test op verborgen stof voor bijwerkingen.

Ingrediënten: Cocos Nucifera (Coconut) Oil *, Maranta Arundinacea (Arrowroot) Root Powder *,
Cera Alba (bijenwas) *, natriumbicarbonaat (zuiveringszout), Rosmarinus officinalis (Rosemary) Leaf Extract *, Jasminum Grandiflorum (Jasmine) olie *, Cananga Odorata (Ylang Ylang) Flower Oil *.
* Certified Organic
  Certified Organic door Global Culture

Bevat geen conserveringsmiddelen, kunstmatige kleurstoffen of dierproeven.
Geen petro-chemische producten!


0 stars
Euro 17.50

Quantity   


Number of reviews:
Average rating: 0 stars