Winkelwagen

Onze natuurlijke merken

 | 

Lovea


Lovea
Lovea BIO: gecertificeerd biologische zonnecosmetica en zonnebrand met natuurlijke, minerale bescherming tegen UV- straling. Met de vaak verontrustende berichtgeving rondom chemicaliën in conventionele zoncosmetica, neemt de vraag naar hoogwaardige en vooral veilige zonneproducten toe.
Nieuw op de Nederlandse markt is de van oorsprong Franse, biologische zonnelijn van LOVEA BIO. Deze natuurlijke, minerale zonnebrand producten met bescherming tegen UV- straling staan garant voor veilig en gezond bruinen en genieten van alle goede eigenschappen van de zon!
De producten van LOVEA BIO veroorzaken GEEN witte waas, bevatten uitsluitend natuurlijke, minerale filters en dito verzorgende ingrediënten. Met name de recente aandacht die minerale filters krijgen in de media zorgt voor de grote groei in de vraag naar natuurlijke zonnebrand middelen. Alle formules zijn vrij van parabenen, phenoxyethanol, genetische gemodificeerde organismen, siliconen, PEG, synthetische kleurstoffen en synthetische parfums.
Lovea. Een natuurlijke keuze!


 Zonnebescherming