Winkelwagen

<< Vorige - Volgende >>


Argan
Argan
Argan
De cosmetische arganolie heeft van nature een zeer opmerkelijke hoge dosering aan de antioxidant vitamine E. Deze antioxidanten ondersteunen de celvernieuwing en dragen zo bij aan de strijd tegen huidveroudering. Doordat de arganolie zeer fijn van structuur is en niet vet aanvoelt is de olie geschikt voor het gezicht en lichaam, zonder dat u bang hoeft te zijn voor verstopte poriën. De olie trekt vrijwel direct in en laat een babyzachte huid achter.
Vitamine E (Tocoferolen) in Arganolie
De grote hoeveelheden vitamine E (tocoferolen) in Arganolie helpen het lichaam de huid te beschermen tegen vrije radicalen. Vrije radicalen worden sinds lange tijd in verband gebracht met het verouderen van de huid en mogelijk zelfs het veroorzaken van (huid)kanker.
Arganolie als huidverzorgingsproduct
Er is enige tijd geleden een uitgebreid wetenschappelijk onderzoek uitgevoerd naar het effect van deze olie als huidverzorgingproduct. Men ontdekte dat Arganolie de overmatige productie van talg in de huid tegen gaat. Daarnaast wordt gesuggereerd dat deze olie elementen bevat, die ouderdomsrimpels aanzienlijk helpen te verminderen. Arganolie bevat hoge concentraties onverzadigde vetzuren en Vitamine E, welke de olie zeer geschikt maken als een moisturizer. Het zijn deze vetzuren die in staat zijn de zichtbare gevolgen van het ouder worden van de huid te corrigeren.
Arganolie voorkomt uitdrogen van de huid
Arganolie is ook een van de beste huidverzorgingsproducten als het gaat om het tegengaan van het uitdrogen van de huid. Arganolie voorkomt dehydratie en geeft de huid haar oude soepelheid terug. Onderzoek heeft uitgewezen dat Arganolie in staat is de intracellulaire oxydatie te stimuleren, het zachte weefsel te beschermen en vrije radicalen te neutraliseren.
Arganolie voor de bescherming van de huid
De olie repareert en beschermt de huid tegen extreme klimatologische omstandigheden en droogten. Het beschermt ook tegen spierdegeneratie, een ouderdomskwaal die bij veel mensen optreedt. Arganolie is ook een fantastische olie om mee te masseren.
De olie beschermt de huid ook tegen de blootstelling aan kankerverwekkende UV stralen. Daarnaast is in recent onderzoek aangetoond dat Arganolie bouwstoffen bevat die het lichaam nodig heeft voor het produceren van celmembraan.
Arganolie voor de revitalisatie van de huid
Arganolie werkt ook bijzonder goed voor het revitaliseren van de vermoeide, uitgeputte huid. De olie is in staat de huid de oude glans en soepelheid terug te geven. Arganolie versterkt het lichaam, in het bijzonder de haren en de nagels. Uitgebreid onderzoek heeft aangetoond dat de huid, wanneer ze niet verzorgd wordt, veel te lijden heeft van het klimaat, vooral van de zon. De huid verliest dagelijks essentiële voedingsstoffen die het nodig heeft goed en gezond te functioneren.
De huid heeft niet alleen collageen (een type proteïne) en een bepaald vochtniveau nodig. Het is ook noodzakelijk dat de huidcellen goed gevoed worden. Arganolie is ook zeer geschikt als voeding voor de huid. Arganolie is ook geschikt om verstopte poriën schoon te maken.
Euro 18.95

Aantal